Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Príhovor starostky k seniorom

Dátum: 01.11.2020
Autor: Ing. Daniela Višňová, Ing. Andrea Krištofová
Príhovor starostky k seniorom

.

Vážené dámy a páni, milí seniori,

dovoľte mi, aby som saVám prihovorila pri príležitosti mesiaca úcty k starším. Nastávajúce jesenné dni sa skracujú, sú čoraz skúpejšie na slnko, no na druhej strane sa vyznačujú bohatosťou dozretých plodov na poliach a záhradách -  to je večný symbol zrelosti seniorskeho veku

Je to po prvý krát, čo sa v októbri, pri príležitosti mesiaca úcty k starším nemôžeme stretnúť osobne. Už dlhší čas viacerí z vás zotrvávajú vo svojich domovoch, vyhýbajú sa sociálnym kontaktom a návšteve svojich známych – a to všetko má spoločného menovateľa. ktorým je obava z tak veľmi medializovaného ochorenia. Náš kultúrny dom zostal prázdny. Speváci a folkloristi nemajú koho potešiť svojim umením. Nezostal priestor na družné debaty a rozhovory.

Preto som sa rozhodla  prostredníctovom obecného rozhlasu vstúpiť do vašich domácností a zaželať vám veľa zdravia, pokoja, trpezlivosti a životného optimizmu. Nech Boh požehná roky, ktoré máte pred sebou, prežite ich obklopení láskou, úctou a pozornosťou svojich najbližších. Nech je vaša jeseň života plná plodov, krásna, pokojná a slnečná.

Nasledovné melódie patria nielen seniorom, ale i všetkým našim občanom. Veď każdy z nás má vo svojom blízkom okolí seniorov – rodičov, známych či susedov. Nech sú dni ich zrelého veku preteplené vďačnosťou nás všetkých.

 

 

Ing. Daniela Trňanová

starostka obce

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.