Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Velkonocna nedela

Vyriešený
Prijatý: 09.04.2023
Zodpovedaný: 13.04.2023
Autor: Natalia Abelova
Zodpovedal: Ing. Daniela Višňová, Ing. Andrea Krištofová

Podnet:

Dobry den p.starosta, prosim, nerozumiem, preco vo Velkonocnu nedelu od 15:00 ked organizuje obec nejaku akciu, musia hrat detske pesnicky v rozhlase? Je sviatok,clovek si chce oddychnut a nie pocuvat hlasne pesnicky v rozhlase. V dedine su aj male deti a stary ludia,ktori si chcu oddychnut a hlavne vo sviatok.
Takisto nespocetne hlasenia za sebou.

Nespokojny obcan


Odpoveď:

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. Obecný rozhlas je pre mladých otravný, starší ľudia naň nedajú dopustiť. Vysielanie obecného rozhlasu niektorí ľudia vyhľadávajú, iní by ho najradšej zrušili. Pre niektorých občanov môže byť hlásenie v obecnom rozhlase znervózňujúce. Len túto situáciu nie je jednoduché vyriešiť. Ak by bol stanovený iba jeden čas na hlásenie oznamov, napr. ráno o 9:00 a v čase o 9:30 alebo 10:00 by prišiel ďalší predajca, tak čo spravíme s ním? Nevyhlásime, že prišiel predávať a potom nám budú adresované sťažnosti, že neinformujeme občanov o predajcoch, ktorí prišli na trhové miesto predávať. Vám sa môže zdať, že sa hlási dosť často, no skúste sa na to pozrieť aj z druhej strany, že tí predajcovia nechodia v pravidelnom čase alebo spolu všetci ráno, preto je veľmi ťažké nastaviť hlásenie iba raz za doobedie a zároveň aby bolo aj všetko vyhlásené. V konkrétnom prípade išlo o jednorazové podujatie určené práve pre deti so začiatkom od 15:00 hod., ktorým sme chceli spríjemniť popoludnie príjemnou hudbou v čase, keď už nespia.

Ďakujeme za pochopenie.

Andrea Krištofová

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.