Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Novoročný príhovor starostky obce

Dátum: 04.01.2022
Autor: Ing. Daniela Višňová, Ing. Andrea Krištofová
Novoročný príhovor starostky obce

Novoročný príhovor starostky obce

Vážení spoluobčania, milí priatelia,

pred pár dňami sme s pocitmi šťastia, lásky, pokoja a rodinnej harmónie prežívali vianočné sviatky. Dnes stojíme na prahu nového roka 2022 s nádejou, že nastupujúci nový rok bude lepší a krajší ako ten predchádzajúci.

Pre pocit pohody a spokojnosti je veľmi dôležité bezpečie nášho domova. Prajem vám preto, aby sa Vám v novom roku darilo vo všetkom na čo len siahnete. Prajem Vám najmä pevné zdravie, rodinnú pohodu a podporu blízkych.

Pre nás všetkých je spoločným domovom naša obec, v ktorej žijeme či pracujeme. Preto mám aj jedno veľké želanie určené priamo našej obci. Želám jej, aby ju jej obyvatelia mali radi, boli na ňu pyšní, hrdí a prirodzene prispievali k jej zveľaďovaniu. Aby sa do našej obce radi vracali rodáci, mladí i starší svetobežníci, ktorých odvialo na štúdia a za prácou do iných miest a krajín. Aby sa v nej všetkým obyvateľom žilo bezpečne, pohodlne a s radosťou.

A to je už úlohou vedenia obce na nadchádzajúce obdobie.

V našom pracovnom kalendári na rok 2022 máme naplánované v rámci rozpočtu rôzne investície, ktoré pomôžu našej obci získať modernejší ráz. V našej ďalšej práci zotrvávame v záväzku, že obec budeme aj naďalej viesť zodpovedne a transparentne, hospodáriť uvážene a efektívne - tak, aby keď sa o rok obzrieme za našou prácou, budeme môcť pred obyvateľov spokojne predstúpiť a vystaviť odpočet toho, čo sa v Rybníku zlepšilo a zmenilo.

Po skutočne náročnom roku 2021, v ktorom sme spoločnými silami vyriešili viacero problémov, nás čakajú v novom roku už len pozitívne zmeny.

Na záver si dovoľujem poďakovať za pomoc a spoluprácu poslancom obecného zastupiteľstva, všetkým pracovníkom obce, ako i vám občanom, ktorým nie je ľahostajný život v našej obci a ktorí ste sa v uplynulom roku akoukoľvek formou angažovali vo veciach verejných.

Chcem sa poďakovať za podporu, prejavenú dôveru a popriať Vám, aby sa rok 2022 zaradil k Vašim najkrajším a aby sme si boli ako spoluobčania bližší, navzájom k sebe tolerantnejší, ľudskejší a plní nádeje.

Každý z nás je súčasťou našej obce. Akí sme my občania, taká je obec. My všetci sme RYBNÍK.

Prajem Vám šťastný, radosťou naplnený

a úspešný nový rok 2022.

S úctou

Daniela Trňanová

 

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.